Forside Kontakt Profil Sitemap Print
 

GDS film

• Inspiration • Lette skillevægge • Robuste vægløsninger med Aquapanel

Generelt

Film: Sådan bygger du en let indendørs skillevæg af gipsplader på stålskelet - vælg relevant fane

Gipsplader er det ideelle underlag for næsten alle typer overfladebehandlinger og er nemme at færdiggøre med det ønskede udtryk. Vi har lavet en film, der giver en detaljeret instruktion i opsætning af lette skillevægge med gipsplader på stålskelet. Filmene er inddelt i relevante afsnit, så du hurtigt kan finde det afsnit, du er interesseret i.
 

Film: Sådan bygger du robuste vægløsninger med Aquapanel - vælg relevant fane

Den cementbaserede byggeplade Aquapanel er et rigtigt godt alternativ til de traditionelle, tidsrøvende murede bygningsdele. Først og fremmest der, hvor der kan blive rigtigt vådt. Aquapanel er en fugtbestandig, robust og stabil byggeplade. Aquapanel er yderst velegnet såvel til indvendige beklædninger og skillevægge med stor belastning, som til stabile undergulve og til en lang række udvendige byggeopgaver.

Vi har ligeledes lavet en film, der giver en detaljeret instruktion i opsætning af robuste vægløsninger med Aquapanel DIY både inde og ude. Filmene er inddelt i relevante afsnit, så du hurtigt kan finde det afsnit, du er interesseret i. Hvis du er interesseret i opsætning af Aquapanel på stålskelet kan du finde en grundig vejledning i opsætning af stålskelet under filmen "lette skillevægge" God fornøjelse.
 

Film: Akustikregulering - vælg relevant fane

Problemer med lyden i dit hjem? Se her detaljeret instruktion i opsætning af Acustica loft- og Adit vægelementer for bedre indemiljø. Vælg det relevante link og find det filmklip, du er interesseret i. Filmene er inddelt i relevante afsnit, så du hurtigt kan finde det afsnit, du er interesseret i.

 

Beregningsprogrammer

Relaterede links

Systemhuset

Ny letvægtsgipsplade